Обратный звонок

Оставьте номер своего телефона, и мы перезвоним вам в удобное для вас время


Ваше имя *:
E-mail *:
Телефон *:
Текст сообщения *:
Прикрепить файл:
Код безопасности *:

Главная БЛОГ
Чохли на меблі
Чохли на меблі

Чохли на меблі – можливість кардинально перетворити інтер'єр будинку чи квартири без суттєвих фінансових та тимчасових витрат. Такі текстильні вироби допоможуть замаскувати «рідну» оббивку, що втратилася, та інші дефекти м'яких меблів, істотно продовжити термін служби гарнітура, освіжити колірну гаму інтер'єру приміщення.

 

Текстильні чохли на меблі також активно застосовуються в кафе та ресторанах, дозволяють зробити обстановку в залі по-домашньому комфортною, або створити святкову, урочисту атмосферу.

 

Важко переоцінити практичність використання чохлів на меблі, які можна купити в готовому вигляді або замовити в ательє. Причому останній варіант є кращим. Попереднє виконання точних вимірів дозволяє майстрам чітко підігнати текстильні вироби під розміри м'яких меблів, тоді як виготовлення чохлів для меблів у промислових масштабах передбачає випуск стандар ... Читать дальше »

2022-12-20 0
Оббивка меблів
Оббивка меблів

Купівля нових м'яких меблів – відповідальний захід, що вимагає чималих тимчасових та фінансових витрат. При цьому немає гарантії того, що після придбання гарнітура для кухні, спальні, вітальні ви залишитеся задоволені якістю та зовнішнім виглядом нового дивана, ліжка з м'яким узголів'ям, крісел, банкетки, оскільки багато виробників, як вітчизняні, так і зарубіжні, грішать використанням сумнівних матеріалів. якості. Такі меблі швидко втрачають естетичний зовнішній вигляд і можуть бути небезпечними для здоров'я.

 

Ремонт та оббивка меблів, які вірою та правдою відслужили вам не один рік – куди раціональніше та економічніше рішення. Адже при замовленні перетяжки ви особисто вибираєте матеріал та контролюєте якість виконання робіт!

 

Наше ательє з ремонту меблів пропонує оновити оббивку м'яких меблів частково або повністю, коли чистка матеріалу, що пом ... Читать дальше »

2022-12-20 0
Хімчистка меблів
Хімчистка меблів

Пропонуємо скористатися професійною послугою з хімчистки м'яких меблів у Києві. Наші майстри допоможуть повернути вашим меблям: диванам, кріслам, пуфам і кушеткам початковий зовнішній вигляд, чистоту і свіжість. Хімчистка м'яких меблів допомагає видалити різноманітні забруднення не тільки на поверхні меблів, а й під тканиною, за рахунок спеціальної технології чищення.

 

Також під час хімчистки м'яких меблів проводиться дезінфекція тканин диванів і крісел, що дозволяє позбутися пилових кліщів та інших мікроорганізмів, що з часом дуже важливо для тканинних виробів з гігієнічної точки зору.  

 

Всі наші майстри з хімчистки м'яких меблів вдома мають спеціальні знання та навички, мають високу кваліфікацію та великий досвід робіт з хімчистки, що дозволяють дуже якісно виконувати роботи з хімчистки меблів та інших виробів. Фахівці нашої компанії використовують тільки професій ... Читать дальше »

2022-12-20 0
Реставрація меблів
Реставрація меблів


Купівля якісних корпусних або м'яких меблів – затратний і досить клопіткий захід, який сьогодні може собі дозволити не кожен мешканець столиці. Багато власників квартир і будинків бачать вихід із ситуації у придбанні недорогих диванів, ліжок, крісел, стільців та іншої інтер'єрної атрибутики.

 

Багато майстерень Києва пропонують недорого відремонтувати, реставрувати, виконати перетяжку меблів, але не завжди промовисті обіцянки підкріплені реальним досвідом роботи конкретного майстра.

 

Наявність сучасного обладнання та штату кваліфікованих майстрів дозволяють нам якісно та оперативно, вдома у замовника послуг виконати:

  • Усунення тріщин та сколів, дефектів лакофарбового покриття.
  • Ліквідацію наскрізних дірок та потертостей оббивки.
  • Відновлення сухого корпусу.
  • Усунення просідань у матеріалі-наповнювачі м'яких меблів.
  • Ремонт н ... Читать дальше »
2022-12-20 0
1 2 »