Обратный звонок

Оставьте номер своего телефона, и мы перезвоним вам в удобное для вас время


Ваше имя *:
E-mail *:
Телефон *:
Текст сообщения *:
Прикрепить файл:
Код безопасности *:

Реставрація меблів
Перетяжка мебели

Реставрація меблів


Купівля якісних корпусних або м'яких меблів – затратний і досить клопіткий захід, який сьогодні може собі дозволити не кожен мешканець столиці. Багато власників квартир і будинків бачать вихід із ситуації у придбанні недорогих диванів, ліжок, крісел, стільців та іншої інтер'єрної атрибутики.

 

Багато майстерень Києва пропонують недорого відремонтувати, реставрувати, виконати перетяжку меблів, але не завжди промовисті обіцянки підкріплені реальним досвідом роботи конкретного майстра.

 

Наявність сучасного обладнання та штату кваліфікованих майстрів дозволяють нам якісно та оперативно, вдома у замовника послуг виконати:

  • Усунення тріщин та сколів, дефектів лакофарбового покриття.
  • Ліквідацію наскрізних дірок та потертостей оббивки.
  • Відновлення сухого корпусу.
  • Усунення просідань у матеріалі-наповнювачі м'яких меблів.
  • Ремонт наявних або встановлення нових механізмів.
  • Заміну фурнітури, що втратила первісний зовнішній вигляд оббивки.

 

Поряд із відновленням функціоналу та естетичного зовнішнього вигляду меблів наші клієнти часто цікавляться, скільки коштує реставрація італійських меблів, які довгі роки здатні демонструвати оточуючим бездоганний смак своїх власників, але поступово втрачає свій презентабельний вигляд.

 

Кваліфікація наших майстрів дозволяє їм виконувати ремонтні та реставраційні завдання будь-якої складності, у тому числі – відновлення естетики меблів із цінних порід дерева, з оббивкою зі шкіри, ін. Для уточнення ціни послуг ательє з ремонту меблів пропонуємо замовити консультацію майстра з виїздом додому!

borschaga 2022-12-20 в 09:47 141 0
Теги материала



Всего комментариев: 0
avatar