Обратный звонок

Оставьте номер своего телефона, и мы перезвоним вам в удобное для вас время


Ваше имя *:
E-mail *:
Телефон *:
Текст сообщения *:
Прикрепить файл:
Код безопасности *:

Оббивка меблів

Оббивка меблів

Купівля нових м'яких меблів – відповідальний захід, що вимагає чималих тимчасових та фінансових витрат. При цьому немає гарантії того, що після придбання гарнітура для кухні, спальні, вітальні ви залишитеся задоволені якістю та зовнішнім виглядом нового дивана, ліжка з м'яким узголів'ям, крісел, банкетки, оскільки багато виробників, як вітчизняні, так і зарубіжні, грішать використанням сумнівних матеріалів. якості. Такі меблі швидко втрачають естетичний зовнішній вигляд і можуть бути небезпечними для здоров'я.

 

Ремонт та оббивка меблів, які вірою та правдою відслужили вам не один рік – куди раціональніше та економічніше рішення. Адже при замовленні перетяжки ви особисто вибираєте матеріал та контролюєте якість виконання робіт!

 

Наше ательє з ремонту меблів пропонує оновити оббивку м'яких меблів частково або повністю, коли чистка матеріалу, що помітно зносився і сильно забрудненого вже втратила актуальність, або ви просто хочете освіжити інтер'єр, привести вигляд м'яких меблів у відповідність з основною колірною темою оформлення, реалізованої в приміщенні.

 

Всі роботи, пов'язані з ремонтом, реставрацією, заміною оббивки, можуть бути виконані в нашій майстерні Києва або вдома у замовника. Поміняти оббивку меблів недорого, без необхідності самостійно транспортувати габаритні предмети обстановки - чудова можливість заощадити час та гроші без шкоди якості!

 

Оббивка меблів вдома виконується нашими майстрами «під ключ»:

  • Ви звертаєтеся до нашого ательє з ремонту меблів для обговорення деталей, виклику майстра додому. В обумовлений час наш спеціаліст приїжджає на вашу адресу для оцінки стану меблів та визначення та визначення обсягу робіт, спрямованих на її відновлення. 
  • Ви вибираєте матеріал з нашого змістового каталогу, в якому представлений широкий асортимент текстилю та шкір від перевірених постачальників, або пропонуєте свій варіант. Одним із актуальних на сьогодні рішень є оббивка екошкірою. Такі м'які меблі дозволяють внести в інтер'єр нотки розкоші та світського лиску, але потребують набагато менших витрат, ніж при виборі як основний матеріал натуральної шкіри. 
  • Після погодження обсягу та вартості робіт, майстри виконують заміну оббивки м'яких меблів у обумовлені терміни. В якості підсумкового результату ви отримуєте практично нові меблі, здатні протягом довгого часу зберігати естетичний зовнішній вигляд. При цьому ви отримуєте можливість зберегти дорогі серцю предмети обстановки, які у своєму поточному вигляді не вписуються в інтер'єр сучасного житла, але викликають у членів сімейства приємні спогади.

 

Оббивка меблів шкірою коштуватиме дорожче, ніж при виборі текстильного матеріалу, але при цьому у приміщенні утворюється куточок розкішного комфорту. Для відновлення м'яких меблів ми використовуємо шкіри з бездоганною якістю вичинки, які не вибагливі у догляді, здатні протягом тривалого часу зберігати первозданний вигляд!

 

 

borschaga 2022-12-20 в 09:49 177 0
Теги материала



Всего комментариев: 0
avatar