Обратный звонок

Оставьте номер своего телефона, и мы перезвоним вам в удобное для вас время


Ваше имя *:
E-mail *:
Телефон *:
Текст сообщения *:
Прикрепить файл:
Код безопасности *:

Чохли на меблі
Перетяжка мебели

Чохли на меблі

Чохли на меблі – можливість кардинально перетворити інтер'єр будинку чи квартири без суттєвих фінансових та тимчасових витрат. Такі текстильні вироби допоможуть замаскувати «рідну» оббивку, що втратилася, та інші дефекти м'яких меблів, істотно продовжити термін служби гарнітура, освіжити колірну гаму інтер'єру приміщення.

 

Текстильні чохли на меблі також активно застосовуються в кафе та ресторанах, дозволяють зробити обстановку в залі по-домашньому комфортною, або створити святкову, урочисту атмосферу.

 

Важко переоцінити практичність використання чохлів на меблі, які можна купити в готовому вигляді або замовити в ательє. Причому останній варіант є кращим. Попереднє виконання точних вимірів дозволяє майстрам чітко підігнати текстильні вироби під розміри м'яких меблів, тоді як виготовлення чохлів для меблів у промислових масштабах передбачає випуск стандартної, однотипної продукції.

 

Пошиття чохлів на меблі відкриває перед клієнтами компанії «Ательє з ремонту меблів» такі можливості:

  • Вибрати матеріал для пошиття чохлів на замовлення зі змістовного каталогу зразків, в якому представлені текстиль, шкіра, шкірозамінник, екокожа від перевірених вітчизняних та європейських постачальників.
  • Замовити пошиття чохлів на замовлення за спеціально розробленими лекалами, з ретельним припасуванням по габаритах меблів. Такий підхід важливий при виникненні потреби зберегти «розкладні» властивості крісла або дивана, коли м'які меблі використовуються як тимчасове або постійне спальне місце.
  • Пошиття чохлів на замовлення - чудова можливість вирішити проблему очищення м'яких меблів від пилу та інших забруднень. Немає необхідності витрачати час на спроби самостійно усунути плями від пролитих гостями напоїв, шерсть свійських тварин, пил, що глибоко забився в складки, витрачатися на послуги виїзної хімчистки.
  • Легко та швидко перетворити інтер'єр вітальні, дитячої, спальні, інших приміщень будинку чи квартири без необхідності купувати нові м'які меблі.

 

Зважилися на перетворення домашніх м'яких меблів? Хочете надати звичайнісінькому, вже порядком набридлому дивану стильний сучасний вигляд? Ми готові виконати пошиття чохлів для меблів з будь-яких матеріалів, і, щоб вам було простіше зробити вибір, пропонуємо ознайомитися з фото вже готових виробів, зразків тканин, шкір.

 

Купити гідну якість готові чохли в Києві, що оптимально відповідають габаритним розмірам меблів, стильовому вирішенню приміщення, смаковим перевагам власників за такою ціною практично нереально, та й час на нескінченні походи по магазинах міста знайдеться не у кожного мешканця столиці. Уточнити подробиці щодо послуг нашого ательє з ремонту меблів ви можете, зв'язавшись з нами по телефону або скориставшись формою зворотного зв'язку.

 

Вибравши послуги ательє з пошиття чохлів, ви отримуєте ексклюзивне рішення для оновлення інтер'єру, чітку впевненість у якості роботи та матеріалів, суттєву економію часу та засобів!

borschaga 2022-12-20 в 09:51 439 0
Теги материала



Всего комментариев: 0
avatar