Обратный звонок

Оставьте номер своего телефона, и мы перезвоним вам в удобное для вас время


Ваше имя *:
E-mail *:
Телефон *:
Текст сообщения *:
Прикрепить файл:
Код безопасности *:

Главная БЛОГ
Перетяжка меблів
Перетяжка меблів

Чим сильніше ми любимо свій затишний диван, чим більше часу проводимо серед м'яких подушок – тим швидше він втрачає свій презентабельний вигляд. Оббивка зношується, стирається, виглядає потьмянілою через багаторазове чищення. Особливо сильно страждають м'які меблі в сім'ях з маленькими дітьми та домашніми тваринами, причому мова йде не тільки про диван, а й про всю обстановку.

 

Ремонт та перетяжка м'яких меблів – відмінний вихід зі становища не тільки у разі зносу речей, але й за бажання слідувати останнім модним тенденціям.

 

Як правило, господарі квадратних метрів раз на кілька років намагаються освіжати та змінювати інтер'єр. Найпростіший спосіб – це заміна старих шпалер новими або фарбування стін та стель в інший колір, а також покупка нового текстилю – штор, покривал тощо. Зрозуміло, потьмянілі і «втомлені» м'які меблі ... Читать дальше »

2022-12-20 0
Ремонт меблів
Ремонт меблів

Меблі з натурального дерева – дороге задоволення, тому більшу частину виробів сьогодні виготовляють із більш доступних за ціною матеріалів, таких як ДСП та інші. Звичайно, за якістю та довговічністю вони значно поступаються дерев'яному масиву.

 

Не дивно, що ремонт дерев'яних меблів у Києві – надзвичайно потрібна послуга. Господарі не хочуть розлучатися з улюбленою обстановкою та змінювати її на більш дешевий варіант, а купівля нових предметів інтер'єру аналогічної якості не завжди і не всім по кишені.

 

Ремонт меблів - це цілий комплекс заходів з реставрації речей, що втратили презентабельний вигляд: диванів, крісел, стільців, пуфів і так далі. Якщо на дерев'яній поверхні з'явилися тріщини, вм'ятини, подряпини або відколи, вицвіла фарба або потьмянів лак, якщо у дивана витерлася оббивка сидіння та спинки, значить, настав час замовляти ремонт меблів.

... Читать дальше »
2022-12-20 0
Номенклатура мебельных изделий широка и разнообразна
Номенклатура мебельных изделий широка и разнообразна

Номенклатура меблевих виробів широка та різноманітна. Поділяється за функціональними ознаками (для чого меблі служить) на три основні групи:

  • меблі для зберігання (шафи, комоди, етажерки, стелажі тощо)
  • меблі для сидіння та лежання (крісла, стільці, табурети, дивани, ліжка, шезлонги, гамаки тощо), а також
  • меблі для різних видів діяльності (столи, подіуми, пюпітри, підставки, стійки-бар'єри, конторки, трюмо тощо).

Крім трьох основних функціональних г ... Читать дальше »

2022-12-11 0
« 1 2