Обратный звонок

Оставьте номер своего телефона, и мы перезвоним вам в удобное для вас время


Ваше имя *:
E-mail *:
Телефон *:
Текст сообщения *:
Прикрепить файл:
Код безопасности *:

Перетяжка меблів
Перетяжка мебели

Перетяжка меблів

Чим сильніше ми любимо свій затишний диван, чим більше часу проводимо серед м'яких подушок – тим швидше він втрачає свій презентабельний вигляд. Оббивка зношується, стирається, виглядає потьмянілою через багаторазове чищення. Особливо сильно страждають м'які меблі в сім'ях з маленькими дітьми та домашніми тваринами, причому мова йде не тільки про диван, а й про всю обстановку.

 

Ремонт та перетяжка м'яких меблів – відмінний вихід зі становища не тільки у разі зносу речей, але й за бажання слідувати останнім модним тенденціям.

 

Як правило, господарі квадратних метрів раз на кілька років намагаються освіжати та змінювати інтер'єр. Найпростіший спосіб – це заміна старих шпалер новими або фарбування стін та стель в інший колір, а також покупка нового текстилю – штор, покривал тощо. Зрозуміло, потьмянілі і «втомлені» м'які меблі не вписуються в оновлену обстановку, але не купувати кожні три роки нові крісла, стільці і диван?

 

Ми виробляємо оббивку матраца, перетяжку м'яких медичних та домашніх меблів у Києві недорого, але при цьому гарантуємо високу якість результату.

 

У найкоротші терміни і при мінімальних витратах ви отримаєте свої улюблені м'які меблі, що сяють новими фарбами і чистотою, манять пухкими і пружними подушками. Вам не захочеться ховати таку красу під покривалами, а сімейні вечори та посиденьки з друзями стануть ще затишнішими та приємнішими. Перетяжка – це економія на купівлі чохлів та радикальної хімчистки.

 

Не забороняйте діткам грати на дивані у вітальні, не ганяйте улюблених домашніх вихованців, коли вони ринуть до вас, виявляючи свою відданість і любов, не відмовляйте собі в задоволенні витягнутися на дивані у джинсах, що бачили види, не сідайте на сидіння барного стільця, який побачив життя , а про м'які меблі ми подбаємо!

borschaga 2022-12-20 в 09:45 128 0
Теги материала



Всего комментариев: 0
avatar